top of page

Hey! Ik ben Fleur,

PHOTO-2020-10-04-20-41-50_edited.jpg

Mijn Verhaal

Ik ben Fleur Verhaert en geboren en getogen in Stabroek. Van jongs af aan wist ik al dat ik dierenarts wilde worden. Ik ben opgegroeid tussen de dieren op een boerderij. Op jonge leeftijd hielp ik al mee de dieren te verzorgen. Onze boerderij was gelegen in de polder genaamd Moorland. Dit is voor mij een plek die me altijd is bijgebleven en waar de ambitie om dierenarts te worden is gegroeid. Momenteel worden de oude stallen gebruikt voor de huisvesting van paarden en is het huis omgebouwd naar een dierenartsenpraktijk. Vandaar ook de naam van de praktijk: “DAP Moorland”.

In het middelbaar heb ik voor een wetenschappelijke richting gekozen, zodat ik op mijn 18 jaar meteen met de studie diergeneeskunde kon starten. Mijn bachelor heb ik behaald aan de Universiteit Antwerpen. Mijn master heb ik aan de UGent met onderscheiding behaald.

Na mijn studies heb ik enkele jaren bij een dierenartsenpraktijk in Nederland gewerkt. Vervolgens was ik klaar voor een nieuwe uitdaging en heb ik gekozen om te gaan werken in een grotere dierenkliniek.

Langzaam kreeg ik de ambitie om een eigen dierenartsenpraktijk op te richten. Mijn interesses binnen de diergeneeskunde zijn zeer uitgebreid. Dit gaat van zowel preventieve zorgen, tandheelkunde, beeldvorming, interne geneeskunde tot chirurgie. Mijn doel is om deze verschillende disciplines naast elkaar te leggen, om zo een ruime blik op de patiënt te houden In mijn vrije tijd school ik me nog graag bij. Zo verdiep ik mij regelmatig in de vakliteratuur en volg extra cursussen. 

Ik hoop jullie snel te ontmoeten om jullie lieve viervoeters de beste zorgen te verlenen.

bottom of page